Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

banner imagebanner image

ΑΦΟΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΕ
Χωματουργικές Εργασίες Δράμα


Η εταιρεία μας "ΑΦΟΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΕ" η οποία εδρεύει στην Δράμα και πιο συγκεκριμένα στην Πετρούσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και έχει φέρει σε πέρας έως και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Δράμα και τις γύρω περιοχές.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, η εταιρεία μας βρίσκεται διαρκώς σε μία ανοδική πορεία και προσπαθεί συνεχώς προκειμένου να εξελίσσεται αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα όπως φορτωτές, φορτηγά δημοσίας χρήσης, εκσκαφείς, JCB και πολλά ακόμα οχήματα, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία.
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έτσι, χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα χωματουργικών εργασιών όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας αλλά και πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.
 
Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια έργα, παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, δήμους, κοινότητες, τεχνικές εταιρείες και εργολάβους οικοδομών στην Δράμα, τον Νομό Καβάλας και Σερρών.
 
Προσπαθούμε να δημιουργούμε και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, που βασίζονται στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην εμπιστοσύνη, στην έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση, πάντα με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας και με προθυμία θα συζητήσουμε μαζί σας και
θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας.