ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

banner imagebanner image

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΦΟΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΕ | Χωματουργικές Εργασίες Δράμα
Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΕ” η οποία εδρεύει στην Δράμα, διαθέτει τον κατάλληλο επαγγελματισμό και μπορεί να αποδώσει το καλύτερο δυνατό σε κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνει, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο τη γρήγορη παράδοση του έργου, το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και το μικρότερο δυνατό κόστος.
 
Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει και διατηρεί έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων που της επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση, ενώ η τεχνογνωσία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, επιτρέπουν στην εταιρεία μας να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. 

Παρέχουμε συνεχείς, ολοκληρωμένες, επαγγελματικές υπηρεσίες από τη φάση του σχεδιασμού μέχρι και την παράδοση του έργου. Ξεκινάμε με την μελέτη των αναγκών σας και τις απαιτήσεις του έργου σας, προϋπολογίζουμε το κόστος και σχεδιάζουμε για εσάς την κατάλληλη λύση.
 
 
 


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες όπως:

Εκσκαφές 
Εκβραχισμούς 
Κατεδαφίσεις κτιρίων 
Καθαρισμός οικοπέδων 
Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων 
Μπαζώματα 
Επιχωματώσεις 
Σπάσιμο βράχων 
Διάνοιξη δρόμων 
Ασφαλτοστρώσεις 
Διαχείριση αδρανών υλικών 

 
Με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εργασίας αλλά και για την παράδοσή του στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.
 
Διαθέτουμε την κατάλληλη πείρα που μας επιτρέπει να φέρνουμε σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες και σύνθετες χωματουργικές εργασίες ιδιωτών, τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και έργα δημοσίου φορέα.
 
 
 
Η εμπειρία και η αξιοπιστία της εταιρείας είναι απόδειξη της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών αφού κύριο μας
μέλημα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και με προθυμία θα συζητήσουμε μαζί σας και
θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας.